GLOBAL OSIGURANJE

Gandijeva 3, 11000 Beograd (Novi Beograd)


O nama


Global Osiguranje se nalazi u ulici Gandijeva 3, Lokal 7 na Novom Beogradu.

Nudimo usluge registracije vozila, polisu osiguranja autoodgovornosti, putnog osiguranja, pomoć na putu, zeleni karton, kasko osiguranje i sve ostale vrste neživotnih osiguranja. Ljubazno osoblje stoji vam na raspolaganju da u svakom trenutku pruži adekvatnu i pravovremenu uslugu.

Ponuda


Profesionalne usluge:
Jednostavno, brzo i kvalitetno

Registracija vozila
(uz odloženo plaćanje do 6 mesečnih rata)
Polisa obaveznog osiguranja
Tehnički pregled
Putno zdravstveno osiguranje
Auto kasko osiguranje
Delimičan kasko - osiguranje stakala
Osiguranje domaćinstva
Osiguranje imovine
Zeleni karton

POTREBNA DOKUMENTA ZA REGISTRACIJU VOZILA
Da biste produžili registraciju vozila, potrebno je da nam dostavite sledeća dokumenta:

Fizička lica
Lična karta,saobraćajna dozvola,polisa osiguranja
Vozila na lizing za fizička lica
Izvod iz APR-a lizing kuće, Potvrde iz banke o izvršenim uplatama, Ovlašćenje na memorandumu za overu saobraćajne dozvole, i Potvrda lizing kuće za registraciju vozila

Pravna lica
Izvod iz APR-a, Potvrda o izvršenom evidentiranju za PDV, Potvrde iz banke o izvršenim uplatama, i Ovlašćenje na memorandumu za overu saobraćajne dozvole
Vozila na lizing za pravna lica
Izvod iz APR-a lizing kuće, Izvod iz APR-a korisnika lizinga, Potvrde iz banke o izvršenim uplatama, Ovlašćenje na memorandumu za overu saobraćajne dozvole, Potvrda lizing kuće za registraciju vozila, i Ugovor o lizingu

Usluge Global Osiguranja

Zeleni karton
Za dobijanje zelenog kartona potrebno je da nam donesete polisu obaveznog osiguranja i saobraćajnu dozvolu na uvid. Naknada iznosi 2.000 dinara. To je obavezan dokument bez kojeg ne smete krenuti na put u inostranstvo. Njegovim posedovanjem obezbeđeni ste od materijalnih i nematerijalnih šteta koje možete pričiniti drugima u saobraćajnoj nezgodi u inostranstvu. Zeleni karton važi do isteka osiguravajuće polise.

Registraciona nalepnica
Izdaćemo Vam registracionu nalepnicu u toku dana bez Vašeg odlaska u SUP! Saobraćajna dozvola se smatra važećom samo kada je registraciona nalepnica zalepljena na vozilo. Izdaje se prilikom prve registracije vozila, kao i prilikom produžavanja važenja registracije. Obavezna je za motorna vozila, motocikle i priključna vozila. Na motornim vozilima i motociklima se lepi na vetrobransko staklo, a na priključnim vozilima na zadnjoj strani.

Kasko osiguranje
Kasko osiguranjem se obično obuhvata rizik štete prilikom udesa – oštećenja –havarije (delimične ili totalne), kao i rizik nestanka vozila (krađa, bespravno otuđenje i sl). Kaskom se mogu obuhvatiti i rizici štete nastale usled elementarnih nepogoda, demonstracija isl. Kasko osiguranje je dobrovoljno osiguranje, može biti potpuno, delimično i dopunsko. Šteta se isplaćuje osiguraniku, bez obzira na krivicu u eventualnom udesu.

Autoodgovornost
Osiguranje od autoodgovornosti zakonom je propisano kao obavezno i vrši se prilikom registracije vozila. Ukoliko vlasnik/korisnik motornog vozila pričini štetu trećem licu u saobraćaju, ova polisa ga oslobađa obaveze nadoknade štete.
                                              
Razlika izmedju Autoodgovornosti I Kaska
Kod obaveznog osiguranja (autoodgovornosti), u slučaju sudara u kome je osiguranik kriv, osiguravajuća kuća isplaćuje štetu drugom licu oštećenom u nezgodi. Kod (dobrovoljnog) kasko osiguranja, osiguranik osigurava sopstveno vozilo i šteta se isplaćuje bez obzira na krivicu.

Kontaktirajte nas


Kontaktirajte nas:

Tel: 011/4230072 i 011/2289120
Fax: 0616653676
Websajt: globalosiguranje.g8.rs

office@globalosiguranje.rs
PIB: 110223570
MatBr: 64740164

pismom na adresu:
GLOBAL OSIGURANJE,
Gandijeva 3,
11000 Beograd (Novi Beograd)